Ana López: “el meu projecte està basat en el compromís, la il·lusió, l’esforç i la responsabilitat”

Al voltant de 200 persones es van congregar dissabte passat, 28 de febrer, a l’Hotel Port Eugeni de Cambrils per acompanyar a la candidata del PSC a l’alcaldia d’aquest municipi, Ana López, en l’acte de presentació de la seva candidatura.

Entre els assistents es trobaven Esther Niubó, portaveu del PSC, Josep F. Ballesteros, alcalde de Tarragona, i Miquel Iceta, primer secretari del PSC, els quals van mostrar el seu suport incondicional a Ana López. També van estar presents els diputats socialistes Joan Ruiz, Francesc Vallès i Xavier Sabaté, l’exprimer secretari del PSC Pere Navarro i el portaveu del grup socialista al Parlament, Maurici Lucena.

Esther Nuibó va parlar de l’Ana López com una dona amb compromís “que sap què és tirar endavant el seu negoci, la seva família. És una persona que es preocupa i que pot mirar als ulls de la gent, que és una cosa molt important”. Per la seva part, Miquel Iceta va qualificar l’alcaldable com una persona “preparada, discreta, honesta, transparent i treballadora”.

Ana López va transmetre als assistents un projecte basat en “el compromís, la il·lusió, l’esforç i la responsabilitat”, el qual te com a clau les persones com a prioritat per sobre dels criteris purament econòmics. “Però per poder ajudar a les persones hem de treballar fermament per la recuperació económica i lluitar contra l’atur. Cada aturat ens dol, i no pararem fins a aconseguir, que cada cambrilenc o cambrilenca que ho vulgui, tingui oportunitats aquí”, va explicar l’alcaldable.

López va anunciar, alhora, la creació d’una comissió de treball formada per polítics, tècnics i professionals del sector econòmic, els quals, mitjançant els seus coneixements, experiències i informació, aportaran una visió global de Cambrils que permeti estudiar noves oportunitats de creixement i creació de llocs de treball.

Ana López © 2015.

loading