Ana López és la socialista que intentarà arrebatar l’alcaldia de Cambrils a Mercè Dalmau

Ana Lopez La millor alternativa Cambrils

Ana López serà la socialista que disputarà l’alcaldia de Cambrils i s’enfrontarà a la convergent Mercè Dalmau. L’actual portaveu municipal del PSC va ser elegida per unanimitat en una assemblea.

López va prometre treballar de valent i no baixar la guàrdia per atendre les problemàtiques socials. Va dir que s’implicaria, sobremanera, per recuperar, des de la unitat, la il·lusió per Cambrils després de tres anys de paràlisi i de retallades dels governs de dretes.

L’alcaldable socialista sustentà que “el fracàs de l’actual Govern municipal, format per CiU-PP i PLIC, és més que evident. No tan sols no han gestionat ‘millor’ sinó que han comès greus errors com confiar regidories claus a persones que han protagonitzat escàndols de corrupció”, ha dit en al·lusió al regidor Ramon Llobet.

Pensant en les properes eleccions, Ana López assegura que “ara és l’hora del canvi. Hem de ser capaços de recuperar l’orgull de ser cambrilencs i, sobretot, lluitar contra l’augment de l’atur i de les desigualtats que s’ha produït al nostre municipi en aquests darrers tres anys.”

La cap de llista del PSC a l’Ajuntament de Cambrils no dubte que, històricament,  el municipi només ha avançat amb governs progressistes liderats per socialistes.

Font: larepublicacheca.com

Ana López © 2019.

loading