Cambrils Diari “El govern fa oficial el cartipàs i avança alguns objectius del Pla de Mandat”

576_1434021284pacte_micro

Durant la roda de premsa. Foto extreta de Cambrils Diari

Les portaveus dels tres partits que governaran Cambrils els pròxims quatre anys, Camí Mendoza (ERC- Avancem), Mercè Dalmau (CIU) i Ana López (PSC) han fet oficial aquest matí de dijous, 11 de juny, el cartipàs del consistori cambrilenc. A més, també han parlat de com afrontaran alguns dels temes «clau» de la ciutat.
D’aquesta manera, Mendoza s’encarregarà de l’alcaldia, Dalmau serà la regidora de Turisme i López portarà promoció de ciutat i participació ciutadana. Pel que fa a la resta de membres d’ERC-Avancem, Eduard Pellicer serà el titular de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies i Montserrat Masdeu portarà Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació.Per una altra banda, CiU tindrà amb Lluís Abella les regidories de Cultura i Festes; Urbanisme amb Joan M. Artigau al capdavant i Antonio Laguna serà l’edil de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública. Per últim, el socialista Alfredo Clua serà el titular d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics i Yolanda Quílez portarà Protecció Ciutadana i Mobilitat. A més, durant la compareixença també han desvelat alguns objectius del Pla de Mandat que es troben elaborant entre els quals es troben la recuperació econòmica, el desenvolupament econòmic i territorial sostenible, la comunicació i el contacte amb la ciutadania, les infraestructures com l’avinguda Charles Darwin o el Teatre Auditori, i la gestió de recursos amb un pressupost ajustat a les necessitats de la ciutadania.

Tanmateix, també han fet públics els seus primers compromisos com ara la polèmica aprovació definitiva de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de l’Ajuntament, facilitar la implementació de noves empreses que inverteixin a Cambrils a través de la finestreta única i en l’impuls d’eines de transparència i participació ciutadana com els Consells de Barri.

 

 Notícia estreta de Cambrils Diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2015.

loading