Diari Més “El futur govern de Cambrils vol recuperar la ràdio municipal”

IMG-20150528-WA0000

Mercè Dalmau, Camí Mendoza i Ana López fent públic l’acord

 

Impulsar la Relació de Llocs de Treball, recuperar la ràdio muncipal i els consells de barri, crear ocupació mitjançant els plans d’ocupació i incentius a les empreses, buscar nous mercats i certificacions turístiques per Cambrils i millorar la col·laboració publico-privada. Aquests són, a grans trets, alguns dels objectius del nou govern de Cambrils, fruit de l’aliança entre ERC, PSC i CiU, que s’investirà en el ple de demà.

Sense entrar en detall, la futura alcaldessa de Cambrils, la republicana Camí Mendoza, explicava públicament ahir alguns dels acords del pla de treball que la seva formació preveu tirar endavant amb la col·laboració dels seus nous socis de govern: CiU i PSC. Assegurava, sense embuts, que, entre els objectius, s’hi troba el de buscar la fòrmula per recuperar la ràdio municipal. Pel que fa a la Relació de Llocs de Treball, era Ana López qui assegurava que «s’ha de mirar quina és la millor manera per fer-ho».

Camí Mendoza no ha esperat a ser investida alcaldessa per configurar una imatge que, de ben segur, es repetirà durant tot el mandat. A la sala de premsa de l’Ajuntament, i escortada per Mercè Dalmau (CiU) i Ana López (PSC), Mendoza explicava que, entre els objectius del nou executiu, hi és el de fer l’administració local més transparent. «Impulsarem la finestreta única i treballarem en les noves tecnologies per ser una smart city», deia. Pel que fa al polèmic cas de l’exregidor Ramon Llobet, Camí Mendoza, no va concretar quin seria el paper del govern a partir d’ara, tot demanant temps per posar-se al dia.

«És cert que hauria volgut ser la regidora de Turisme, però enceto una nova etapa a Promoció Econòmica i estic molt satisfeta. Estic segura que Mercè Dalmau farà una bona feina», deia la candidata socialista, Ana López, en confirmar-se que ocuparà la cartera de Promoció de Ciutat, però també la de Participació Ciutadana.

I és que la nova aliança cambrilenca no ha esperat tampoc a esdevenir govern per presentar el nou cartipàs. Així, tal com Mendoza detallava també ahir, Eduard Pellicer serà el nou regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies. Es confirmava també que Montserrat Masdeu serà la nova edil d’Ensenyament i Polítiques actives d’ocupació. El també republicà Jaume Gila s’estrenarà com a nou regidor d’Hisenda i Personal. També ahir es feia públic el que ja era un secret a veus. L’alcaldessa en funcions, Mercè Dalmau, serà la nova regidora de Turisme, mentre que Lluís Abella ho serà de Cultura i Festes. Tanmateix la cartera d’Urbanisme serà per Joan Artigau i Antonio Laguna s’ocuparà de les àrees de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública. Pel que fa als socis del PSC, Ana López es quedarà amb les carteres de Promoció de Ciutat i Participació Ciutadana, mentre que Alfred Clua serà el responsable d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics. Yolanda Quilez, serà la responsable de Protecció Ciutadana i Mobilitat.

El futur nou govern presumia ahir d’haver reduït les dedicacions exclusives dels edils. Durant aquest mandat, només es dedicaran exclusivament a les tasques públiques Camí Mendoza, Mercè Dalmau, Ana López i Lluís Abella. Convé recordar que durant el mandat que ara clou, han estat 6 els regidors que han tingut dedicació exclusiva a l’Ajuntament, mentre que el 2007-2011, van ser 7.

Notícia publicada al Diari Més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2015.

loading