Diari Nació Digital: “El PSC celebra una conferència sobre l’economia de Cambrils al Centre Cívic”

11312901_364321730432903_6959305997789096489_o

Durant la conferència-debat

 

El Centre Cultural de Cambrils va acollir el passat divendres, 15 de maig, una conferència-debat amb la candidata a l’alcaldia del PSC, Ana López i l’economista i professor Gonzalo Bernardos en el qual van parlar sobre l’economia i la generació d’ocupació a la ciutat.

En aquesta línia, Bernardos va compartir les seves previsions tan catalana com a l’estat espanyol i segons els socialistes va recalcar les possibilitats de desenvolupament econòmic i de generació d’ocupació a Cambrils. D’aquesta manera, el professor va defensar que «estem davant una temporada turística espectacular i que calen polítiques, com la que Ana López va compartir amb l’auditori: desestacionalitzar el turisme de temporada i allargar la temporada turística tot l’any; ser referents en esdeveniment internacionals esportius i culturals i retornar a fer de la nostra ciutat, una icona de la cuina gastronòmica d’alt nivell».

Per una altra banda, entre altres propostes que van exposar es troba incrementar les zones de vianants amb l’objectiu de fer de Cambrils una ciutat més amable i comercialment més rica i també revitalitzar totes les zones de Cambrils per fer una ciutat més compacta i, aleshores, més inclusiva.

Per acabar, Bernardos va subratllar que «la ciutat de Cambrils necessita un gir en les seves polítiques de suport a l’empresariat i a l’emprenedoria» perquè «té suficient potencial per ser la ciutat de referència en serveis de qualitat del sud de Tarragona». A més, va augurar que en el pròxim quatre i cinc anys l’economia estatal tindrà un creixement aproximat del 3% i que tot i que la crisi econòmica està remetent, cal fer un esforç important per a la redistribució de la riquesa entre les famílies. Ana López, va explicar que «el que realment importa són les persones i les famílies i que per això, es va comprometre a invertir el 10% del pressupost anual en Plans d’Ocupació per a crear llocs de treball a la ciutat».

 

Font de la notícia: Nació Digital (Cambrils Diari)

Per llegir la notícia a la font original, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2015.

loading