Diari Tarragona 21: “El PSC de Cambrils aprova per unanimitat els 27 noms de la llista electoral”

L’assemblea de l’agrupació socialista de Cambrils ha aprovat per unanimitat la candidatura socialista a les eleccions municipals del proper 24-M. La llista, liderada per l’alcaldable Ana López, es caracteritza per “la renovació i per haver incorporat persones representatives de totes les sensibilitats i nuclis de Cambrils” tal i com explica la formació en un comunicat.

Segons ha remarcat Ana López, “es tracta d’una llista que combina experiència amb joventut, amb saba nova preparada per dur a terme el projecte de futur i de benestar social que Cambrils necessita. Volem recuperar el bon Govern i posar-lo al servei de les necessitats reals dels cambrilencs i cambrilenques.”

En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha emplaçat la ciutadania a posar el punt i final al Govern de la dreta que durant aquests darrers quatre anys tan sols ha estat capaç de retallar serveis municipals i acomiadar treballadors, a més, a cop d’improvisació. “Els socialistes representem el canvi segur, sense aventures ni salts al buit, un canvi serè per tornar a impulsar benestar social, centres cívics, escoles públiques, llars d’infants, serveis municipals, etc.”

Font de la noticia: Diari Tarragona 21

Per llegir la noticia sencera, fes click aquí

Ana López © 2019.

loading