El PSC culmina la seva renovació a Cambrils amb Alfred Clúa com a nou primer secretari

El regidor socialista Alfred Clúa, que va entrar a l’Ajuntament de Cambrils el passat mes d’abril després de la marxa de Joan Mas, és el nou primer secretari del PSC a Cambrils. Així ho ha determinat l’assemblea local de l’agrupació, amb l’elecció de la nova comissió executiva. Aquesta renovació culmina un procés que es va engegar ara fa un any amb l’arribada d’una comissió gestora dirigida per Xavier Sabaté que va suposar el desmantellament de l’anterior executiva que dirigia Anna Peláez.

Clúa s’ha marcat com a principal objectiu “reforçar al PSC com a única garantia de canvi i d’alternativa a l’actual equip de Govern de CiU i PP a l’Ajuntament de Cambrils” de cara a les properes eleccions municipals de maig de 2015. Uns comicis que, segons les seves paraules, “seran clau per determinar si seguim per aquest camí del model de retallades de la dreta o bé rectifiquem i defensem els serveis públics municipals”, una alternativa “que tan sols els socialistes som capaços d’assegurar”.

“Crec que hores d’ara ja és evident per a tothom el fracàs absolut del binomi CiU-PP que ens va assegurar que tenien ‘la fòrmula’ per millorar la gestió de l’Ajuntament sense perdre en qualitat de serveis i prestacions. Al final la ‘fòrmula’ ha estat la mateixa que practiquen a tot arreu, és a dir, retallades socials i càrrega de la factura de la crisi sobre els treballadors i els ciutadans més vulnerables”, ha considerat.

A banda de Clúa com a nou primer secretari, Josep Maria Vallès serà el nou president de l’agrupació, Jordi Villar és el nou vice-primer secretari, Yolanda Quílez la secretària d’organització, Alejandro Fernàndez el secretari de coordinació, Laura Craiu, la secretària de medi ambient, i Maria Pentinat la secretària de joventut. Completen la nova executiva socialista els vocals, que són l’alcaldable Ana López, Joan Gili, Nadia Maldonado i Sandra Sánchez.

Ana López © 2019.

loading