La República Checa: “Ana López (PSC) es presenta a Cambrils per acabar amb un Govern opac i sense empenta”

Més de 170 persones han assistit a la presentació de la candidata socialista a l’Ajuntament de Cambrils. La plana major de la família de la rosa ha fet pinya a favor d’Ana López. El primer secretari del PSC Miquel Iceta i el seu antecessor Pere Navarro s’han desplaçat a Cambrils per donar suport a “la millor alternativa” pel municipi governat, actualment, per la convergent Mercè Dalmau.

Miquel Iceta ha qualificat l’alcaldable com “el millor que tenim a Cambrils” i, sense cap mena de dubte, ha dit que posaria les dues mans i el coll per Ana López, perquè és una persona “preparada, discreta, honesta, transparent i treballadora”.

Després de fer un repàs per la ‘política general’ i de demanar que es faci fora a Rajoy i a Artur Mas, el màxim responsable del PSC ha demanat  responsabilitat i voluntat de canvi als cambrilencs. Ana López, en la seva opinió, és la persona que pot liderar aquest canvi perquè, a banda de “tocar de peus a terra”, li avala la dedicació, la transparència i la preocupació pels problemes dels seus conciutadans.

Font de la notícia: Diari La República Checa

Per llegir la notícia sencera, fes click aquí

Ana López © 2019.

loading