Nació Digital “El PSC promet destinar quatre milions d’euros a generar nous llocs de treball”

11313017_364321670432909_7180010985416634565_o

Ana López exposant les propostes per reduir l’atur en la conferència sobre economia i ocupació del passat divendres, amb Gonzalo Bernardos

 

El PSC de Cambrils s’ha compromès avui dimecres, 20 de maig, a «destinar quatre milions d’euros del pressupost municipal a generar nous llocs de treball de qualitat a Cambrils a través de plans d’ocupació i de potenciar els emprenedors i les empreses».

«La generació d’ocupació serà la base del nostre treball a l’Ajuntament. A Cambrils tenim un 19% d’atur i això suposa moltes dificultats i molt de patiment per a centenars dels nostres convilatans. Per generar treball cal donar el màxim suport a tots els sectors que creen ocupació i riquesa i, en aquest sentit, el nostre sector turístic ocupa un paper essencial», ha dit l’alcaldable, Ana López.

En aquesta línia, el PSC ha dit que vol ampliar la temporada turística potenciant el turisme de cap de setmana, així com el sènior i l’esportiu, sense deixar de fidelitzar els mercats i els productes que són propis de Cambrils. Finalment, López ha afirmat que «durant la campanya s’ha posat de manifest que els socialistes som els únics capaços de garantir un canvi real a Cambrils que ens reconnecti amb el bon Govern, amb el diàleg, el consens i amb les polítiques socials al servei de les persones. De fet, diumenge els cambrilencs hauran d’escollir entre continuar pel camí de les retallades i l’acomiadament de treballadors que representen CiU i PP o bé pel canvi seré però segur que representa la nostra candidatura. El vot al PSC és el vot pel canvi a Cambrils», ha conclòs Ana López.

Font de la notícia: Nació Digital (Cambrils Diari)

Per llegir la notícia a la font original, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2019.

loading