Revista Cambrils: “El PSC Cambrils fa pública la seva llista per a les eleccions del 24-M”

psc

Fotografia extreta de la web de Revista Cambrils

 

L’assemblea de l’agrupació socialista de Cambrils ha aprovat, per unanimitat, la candidatura socialista a les eleccions municipals del proper 24-M. La llista, liderada per l’alcaldable Ana López, es caracteritza “per la renovació i per haver incorporat persones representatives de totes les sensibilitats i nuclis de Cambrils”, segons un comunicat emès pel PSC de Cambrils.

Ana López: “Els socialistes representem el canvi segur, sense aventures ni salts al buit, un canvi serè”

Segons ha remarcat Ana López, “es tracta d’una llista que combina experiència amb joventut, amb saba nova preparada per dur a terme el projecte de futur i de benestar social que Cambrils necessita. Volem recuperar el bon Govern i posar-lo al servei de les necessitats reals dels cambrilencs i cambrilenques.”

En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha emplaçat la ciutadania a posar el punt i final al Govern de la dreta que durant aquests darrers quatre anys tan sols ha estat capaç de retallar serveis municipals i acomiadar treballadors, a més, a cop d’improvisació. “Els socialistes representem el canvi segur, sense aventures ni salts al buit, un canvi serè per tornar a impulsar benestar social, centres cívics, escoles públiques, llars d’infants, serveis municipals, etcètera”.

Segons ha dit López, “el que també ens diferencia del Govern de la dreta actual és que nosaltres no estarem submisos ni baixarem els braços davant de la desinversió amb què ens castiguen els pressupostos de la Generalitat i de l’Estat. Sempre he dit que els cambrilencs no som més que ningú, però tampoc som menys que la resta de ciutadans, i, per tant, lluitarem per obtenir allò que ens correspon pel nostre pes demogràfic i el dinamisme de la nostra societat i teixit associatiu”.

Font de la noticia: Revista Cambrils

Per llegir la noticia sencera, fes click aquí

Ana López © 2019.

loading