Revista Cambrils: Josep F. Ballesteros (PSC): “L’Ana López té les qualitats de la honestedat, la proximitat i el lideratge”

Ana López ja és oficialment l’alcaldable del PSC a les properes eleccions municipals del 24 de maig. El passat dissabte al vespre, l’Hotel Port Eugeni acollia la presentació de la candidata, que va anar a càrrec de la portaveu del PSC –Esther Niubó–, de l’alcalde de Tarragona –Josep Fèlix Ballesteros– i del primer secretari del PSC –Miquel Iceta–. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 150 persones, entre elles, els diputats socialistes Joan Ruiz, Francesc Vallès i Xavier Sabaté, l’exprimer secretari del PSC Pere Navarro i el portaveu del grup socialista al Parlament, Maurici Lucena .

Esther Niubó va començar l’acte elogiant a la candidata: “hem de conèixer a una persona com l’Ana. El seu compromís, la seva capacitat d’escoltar…És una dona que sap què és tirar endavant el seu negoci, la seva família. És una persona que es preocupa i que pot mirar als ulls de la gent, que és una cosa molt important”.

Ballesteros: “Ana, exerceix aquest lideratge que dipositem a les teves mans perquè creiem en tu”

Acte seguit, l’alcalde de Tarragona va assegurar que Ana López “serà la propera alcaldessa de Cambrils”. Durant la seva intervenció, Ballesteros va fer referència a la gestora que van crear el 2013 a l’agrupació socialista. “Vam fer una gestora i les coses han anat millor. Vam fer gestores a Salou, a Cunit i a Cambrils i no hi ha lloc on no estiguem pitjor que abans”, va afirmar.

Referent a Cambrils, Ballesteros va apuntar que s’ha perdut “una mica” el nord i que falta un govern amb “empenta, lideratge i aquella espurneta d’il·lusió que fa que els pobles avancin”, i també va elogiar la figura de la candidata socialista. “L’Ana té la qualitat de l’honestedat, ningú ho dubta. És honesta amb els demés i amb si mateixa. Té la qualitat de la proximitat, pot estar neguitosa o atabalada però toca de peus a terra i té la mirada clara i neta. I també la qualitat de lideratge, la capacitat d’encapçalar un projecte, un equip, un ajuntament. Moltes vegades ni ella mateixa es creu aquests atributs. Ana, exerceix aquest lideratge que dipositem a les teves mans perquè creiem en tu”, va manifestar.

Font de la notícia: Revista Cambrils

Per llegir la notícia sencera, fes click aquí

 

Ana López © 2019.

loading