Trajectòria i Valors

Trajectòria

Sóc l’Ana López, tinc 40 anys i visc a Cambrils. Estic casada amb el Carles i tinc dos fills, la Laura i el Víctor.

Vaig néixer a Berna, Suïssa, i als pocs anys vaig venir a viure a Cambrils amb els meus pares, concretament al barri de Nou Cambrils.

De petita vaig anar al col·legi públic Joan Ardèvol, i vaig estudiar solfeig, teoria i piano a l’Escola Municipal de Música de Cambrils; en aquella època també cantava a la coral que dirigia la Mercè Lara. Després vaig estudiar a l’IES Cambrils i sóc tècnica en Administració i Finances.

Amb ganes de canviar el món i millorar la meva ciutat, als 18 anys vaig començar a militar al PSC de la mà del meu pare. Com a militant socialista, he estat membre de l’Executiva de la Federació del Camp de Tarragona i de l’Executiva Nacional, a ambdues amb responsabilitats de turisme i consum.

A nivell municipal, he participat al govern municipal des de l’any 2003 fins el 2011, durant dos mandats. He exercit responsabilitats en els àmbits de Turisme, Platges, Recursos Humans i Promoció Econòmica.

Actualment, amb el meu germà, som els responsables del Costa Verde, el negoci familiar de restauració i apartaments turístics. També sóc portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Cambrils i, en l’àmbit del PSC, membre de l’Executiva de Cambrils, Consellera de Federació del Camp de Tarragona i també Consellera Nacional.

Em presento a l’Alcaldia de Cambrils amb el compromís de treballar dia a dia per millorar la vida dels cambrilencs i cambrilenques i amb la il·lusió que junts puguem fer de Cambrils una ciutat per a tothom.

firma

 

 

 

 

Ana López Vázquez

 

Valors

valors_xxl

Ana López © 2015.

loading