Una política compromesa per canviar el futur de Cambrils

 

foto web

Article d’opinió publicat al Diari La República

Aquest maig hem de triar nous ajuntaments. No és una elecció qualsevol. L’Ajuntament és la principal empresa local i l’entitat amb més influència cívica i social i on la vida dels nostres veïns i veïnes es veu moltes vegades condicionada per les decisions que es prenen des de la casa consistorial, que és casa de tots. Degut a aquesta transcendència que tenen les polítiques més pròximes a la ciutadania, molts (alguns) ens involucrem directament en activitats polítiques i ens presentem davant del veïnatge sota el signe d’un partit o d’un altre.

Si bé en l’actualitat ens trobem davant d’un descontentament general de la ciutadania vers la classe política, voldria manifestar la meva admiració més profunda pels ciutadans i ciutadanes de Cambrils que ofereixen el seu cos i la seva ànima per treure endavant l’administració municipal.

Tots plegats, tots, els contents i els descontents cap a la política, tenim molts reptes per davant, però que no són ni molt menys impossibles d’assolir si el compromís conjunt és gran: la promoció econòmica del nostre municipi i la de la seva gent; el desenvolupament màxim de l’Ajuntament per a què abordi inversions importants, sigui en solitari, sigui col·laborant estretament i amb transparència amb la iniciativa privada; reclamar insistentment a les altres administracions els deures pendents en infraestructures, equipaments, i per suposat, econòmics; la defensa d’una política social seriosa i molt necessària en els temps que vivim i  d’una política d’impostos, preus i taxes locals basada en la tarificació social, és a dir, que tendís a fer pagar segons la renda de cadascú. I finalment la participació ciutadana.

Personalment em sembla bé qualsevol iniciativa que vagi per aquest camí, abans, durant i després de les eleccions municipals. Aquests són els punts, entre d’altres, què els socialistes de Cambrils volem proposar per a defensar de manera unitària l’Ajuntament. Em semblen seriosos i perfectament acceptables per tothom. I ara és el moment d’actuar de manera col·laborativa i d’arribar a grans acords en quant a l’essencial.

Ana LÓPEZ
Cap de llista del PSC a Cambrils

Ana López © 2015.

loading