Ana López, elegida alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Cambrils

(Font original laciutat.cat – 13 de desembre 2018)

L’actual regidora de promoció econòmica i participació i portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, ha estat elegida com a alcaldable del PSC a Cambrils a les eleccions municipals que s’han de dur a terme l’any vinent.

Ana López ha estat elegida candidata socialista després del procés de primàries internes i proclamada en una assemblea que ha comptat amb la presència de nombrosos militants i simpatitzants socialistes cambrilencs, així com també del primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona, Roc Muñoz, i del secretari d’organització del partit, Salvador Illa, entre d’altres.

En les seves primeres declaracions com a candidata Ana López ha afirmat sentir-se “molt agraïda per la confiança i la generositat que han dipositat els meus companys i companyes en la meva persona. Em sento amb forces renovades per poder liderar aquest projecte tan engrescador que representa, en primer lloc, posar als cambrilencs i cambrilenques en l’epicentre de l’acció política, amb polítiques socials potents. En aquest sentit els socialistes som un valor segur de convivència i de progrés per a tots i totes.”

L’alcaldable socialista ha afegit que “el socialisme cambrilenc està més cohesionat i més il·lusionat que mai per seguir treballant en benefici del nostre estimat poble. Lluitarem per assolir l’alcaldia, un objectiu plenament possible, perquè sabem que Cambrils mereix més i que nosaltres sabrem impulsar el lideratge necessari per convertir Cambrils en la capital humana i social de les comarques tarragonines. El Cambrils que imaginem serà imparable”, ha reblat.

Al fil d’aquesta reflexió Ana López ha subratllat que “el PSC ha fet una gran tasca per garantir la governabilitat de Cambrils durant aquest mandat municipal. Hem posat seny i hem treballat per rebaixar tensions, garantir la convivència i treballar per bastir benestar social millorant vida quotidiana de tots els cambrilencs i cambrilenques. Donant resposta així a les seves necessitats reals.”

De cara als propers quatre anys l’alcaldable del PSC ha reiterat la seva disposició permanent al pacte i al diàleg. “Tocant de peus a terra sabem que caldrà pactar. Nosaltres ho farem amb aquells que respectin i ens respectin. És a dir, pactarem amb aquells que vulguin governar per a tots i totes, garantint un espai de convivència amb bona qualitat de vida i cohesió social. Ras i curt, els valors essencials que tots els nostres convilatans mereixen.”

Per la seva part Salvador Illa, secretari d’organització del PSC, ha lloat la gran tasca duta a terme pels socialistes en les transformacions, millores i progrés social de Cambrils durant aquests darrers anys, ha destacat la gran capacitat política demostrada per Ana López i s’ha mostrat convençut que aquesta feina i aquest lideratge són un auguri del bon resultat que el PSC obtindrà a Cambrils a les eleccions de maig de l’any vinent.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2019. | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies

loading