Ana López promet una visió fresca a l’alcaldia de Cambrils

(Font original Diari la República Checa – 8 de maig 2019)

La regidora de Promoció de Ciutat i Participació en l’Ajuntament, Ana López, serà de nou la cap de llista a l’alcaldia de Cambrils, pel Partit Socialista. López ha decidit envoltar-se de les seves persones de confiança, Josep Maria Vallès i Yolanda Quílez, a la roda de premsa que han oferit a la vila del Baix Camp.

Precisament Vallès i Quílez seran els integrants números dos i tres de la candidatura socialista. No obstant, la llista d’Ana López també ha volgut potenciar la renovació de la candidatura del PSC, que segons afirmen: “Donem suport a una llista transversal que pretén governar el municipi en positiu, per a tothom i sense exclusions”.

La candidata socialista l’ha definit com “un conjunt de dones i homes, alguns amb experiència política a la casa i d’altres que encara no en tenen però que ens poden aportar, precisament per això, una visió més fresca”.

Pel que fa al seu programa polític, la formació socialista ha presentat fins a 100 mesures que s’articulen en tres grans eixos o prioritats pel municipi: desenvolupament social, desenvolupament econòmic i desenvolupament eficaç sostenible i eficient.

Segons Ana López: “Volem apel·lar al vot útil de la ciutadania per a poder liderar un pacte estable a l’Ajuntament que permeti governar per a tothom i centrat en allò que necessita el municipi”.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2019. | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies

loading