Ana López (PSC) demana a Cambrils a la ministra Batet «prioritzar» el desmantellament de les vies

(Font original Tarragona Digital – 30 de març 2019)

Batet ha dit a López que «estic segura que li aniran molt bé les eleccions malgrat la quantitat de partits que es presenten»

La candidata a l’alcaldia del PSC a Cambrils i actual regidora de Promoció de Ciutat i Participació, Ana López, ha demanat a la ministra Meritxell Batet«prioritzar» el desmantellament de les vies. Batet ha passejat de manera informal per la població i ha dit a López que «revalidarà sense problemes». La ministra de Política Territorial i Funció Pública està «segura» que a l’alcaldable «li aniran molt bé les eleccions». 

López demana «prioritzar» el desmantellament de les vies

L’alcaldable del PSC per Cambrils, Ana López, i actual regidora de Promoció de Ciutat i Participació ha acompanyat aquest dissabte a la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet en una passejada informal per la població. En aquest context, López ha traslladat a Batet que cal «prioritzar» el desmantellament de les vies. 

Batet dona ànims a López de cara a les eleccions municipals

La ministra Batet ha volgut donar ànims a López de cara a les eleccions municipals durant la seva visita a Cambrils. «L’Ana ha fet una feina excel·lent aquests anys i que revalidarà sense problemes malgrat que hi ha moltíssims partits que es presenten a Cambrils. Té un full de serveis molt potent i estic segura que li aniran molt bé les eleccions», ha assegurat.

A més, Batet ha afegit que «té l’empenta, les conviccions i representa molt bé els valors de la social democràcia; de lluitar sempre per la llibertat, la conquesta de la igualtat, perquè sempre està pensant en els seus conciutadans i això és nota molt».

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2019. | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies

loading