L’alcaldable del PSC a Cambrils, Ana López rep el suport de la ministra Meritxell Batet

(Font original Reus Digital – 31 de març 2019)

Juntes han fet campanya visitant el monument a la Pau, donant un tomb per la zona del Port i, posteriorment han fet una trobada amb empresaris del municipi

La Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet ha visitat Cambrils aquest darrer dissabte per donar suport a la campanya electoral d’Ana López, alcaldable del PSC pel municipi del Baix Camp.

Batet ha assegurat que “l’Ana (López) ha fet una feina excel·lent aquests anys i que revalidarà sense problemes malgrat que hi ha moltíssims partits que es presenten a Cambrils. Té un full de serveis molt potent i estic segura que li aniran molt bé les eleccions”. A més, Batet ha afegit que “té l’empenta, les conviccions i representa molt bé els valors de la social democràcia; de lluitar sempre per la llibertat, la conquesta de la igualtat, perquè sempre està pensant en els seus conciutadans i això és nota molt”.

L’alcaldable Ana López, en el decurs de la trobada li ha traslladat a la Ministra Batet que com a municipi “tenim un repte cabdal per Cambrils que és el desmantellament de la via fèrria per vertebrar un nou municipi, i desenvolupar-nos a nivell social i econòmic perquè no tenim més recorregut”. En aquest sentit, li ha traslladat la petició del grup municipal que cal que el govern actuï amb celeritat i que agafi el projecte com a prioritari. “Tenim molts projectes a executar al municipi que depenen de l’eliminació de la via i dels talussos; des d’una nova configuració a l’avinguda Diputació amb una prolongació d’un passeig que descongestioni el port i doni vida a la zona de Llevant; a la creació d’un nou eix de mobilitat a l’Eixample del port unint-lo amb Horta de Santa Maria; o un canvi radical als barris en carrers com l’Andalusia, Molí de la Torre o Vilafortuny”.

En el decurs de la visita, la Ministra i candidata a les eleccions generals del 28 d’abril per la circumscripció de Barcelona també s’ha reunit amb un col·lectiu d’empresaris locals i també ha estat acompanyada pel diputat al Congrés Joan Ruiz, a més d’altres membres de la llista com Sandra Guaita o Santiago Castellà,per les llistes del Senat; l’alcalde de Constantí Òscar Sánchez, a més dels regidors locals Josep Mª Vallès i Yolanda Quílez, a més d’altres membres i simpatitzants del partit a nivell local.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2019. | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies

loading