Quí és Ana López

Sóc l’Ana López, tinc 44 anys i visc a Cambrils, tinc dos fills, la Laura i el Víctor.

Vaig néixer a Berna, Suïssa, i als pocs anys vaig venir a viure a Cambrils amb els meus pares i el meu germà. Em vaig fer gran al barri de Nou Cambrils.

Vaig estudiar al col·legi públic Joan Ardèvol i després a l’IES Cambrils i sóc tècnica en Administració i Finances. També vaig estudiar solfeig, teoria i piano a l’Escola Municipal de Música de Cambrils; en aquella època també cantava a la coral que dirigia la Mercè Lara.

Amb ganes de canviar el món i millorar la meva ciutat, als 18 anys vaig començar a militar al PSC gràcies a la influència del meu pare Vicente. Com a militant socialista, he estat membre de l’Executiva de la Federació del Camp de Tarragona i de l’Executiva Nacional, a ambdues amb responsabilitats de turisme i consum.

A nivell municipal, he participat al govern municipal des de l’any 2003 fins el 2011, durant dos mandats. He exercit responsabilitats en els àmbits de Turisme, Platges, Recursos Humans i Promoció Econòmica. Aquest darrer mandat 2015-2019 m’he encarregat de les àrees de Pormoció de Ciutat i Participació Ciutadana.

Dirigeixo junt amb el meu germà Vicente el negoci familiar de restauració i apartaments turístics, Costa Verde, a l’avinguda Diputació. També sóc portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Cambrils i, en l’àmbit del PSC, sóc membre de l’Executiva de Cambrils i he estat Consellera de Federació del Camp de Tarragona, Consellera Nacional i membre de l’executiva Nacional.

Em presento a l’Alcaldia de Cambrils amb el compromís de treballar dia a dia per millorar la vida dels cambrilencs i cambrilenques i amb la il·lusió que junts puguem fer de Cambrils una ciutat per a tots i totes. Una ciutat endreçada on els nostres fills hi tinguin bones oportunitats.

Ana López © 2019. | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies

loading