Una cinquantena d’estands i més de 30 activitats configuraran l’11a Fira Marítima de la Costa Daurada

(Font original revistacambrils.cat – 26 d’abril 2018)

El proper 17 de maig es posarà en marxa l’11a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, una trobada del sector marítim que tancarà portes el diumenge 20 de maig

El proper 17 de maig es posarà en marxa l’11a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, una trobada del sector marítim que tancarà portes el diumenge 20 de maig. La Fira Marítima de la Costa Daurada es presenta com un certamen plenament consolidat i que s’ha convertit “en la gran referència del sector nàutic a Catalunya després del Saló Nàutic de Barcelona”, segons va manifestar el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ahir, en l’acte de presentació d’aquest certamen.

Més de 30 activitats

El programa d’aquesta edició compta amb més de 30 activitats que es desplegaran al llarg dels quatre dies que durarà la Fira. Entre aquestes activitats destaquen les pròpiament nàutiques com ara els batejos de submarinisme, de rem o creuers així com les sortides amb motos aquàtiques o les sortides amb catamarà. Com a novetat d’enguany també hi haurà demostracions dels hidropedals elèctrics. A banda, la cinquantena d’expositors oferiran la possibilitat de la compra-venda d’embarcacions, empreses de xàrter, manteniment d’embarcacions i productes específics, electrònica, pintura, fusteria naval, veles, venda d’accessoris, roba nàutica, pesca i fins i tot gastronomia. des de l’organització també s’ha destacat la xerrada que oferiran els regatistes del Club Nàutic de Cambrils, Guillermo Cañardo i Marc Miró, sobre la regata Mini Transat que els va portar a finals de l’any passat a creuar l’Atlàntic en solitari. aquesta xerrada es farà el 19 de maig, a les 17,15 h al saló social del Club Nàutic.

Una altra de les noves activitats serà l’exposició de fotografies que els instagramers cambrilencs faran del Club Nàutic i del municipi des del mar durant la jornada Instawalk, que se celebrarà el 13 de maig. Cal dir que en l’edició d’enguany el Club Nàutic, l’entitat organitzadora, preveu superar la xifra dels 15.000 visitants que són els que es calcula que van passar l’any passat per la Fira Marítima.

Camí Mendoza: “La Fira Marítima és una oportunitat d’acostar el territori a la mar”

En la tanda de discursos institucionals que van acompanyar la presentació de la Fira Marítima l’alcaldessa, Camí Mendoza, va destacar que la Fira Marítima “és l’oportunitat d’acostar el territori a la mar”. En un sentit similar es va pronunciar la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, que va destacar que la Fira Marítima “és un gran aparador pel món de la nàutica”. Finalment, la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, va destacar la Fira Marítima com un actiu turístic i va manifestar que havia fet “un camí cap a l’especialització desitjada”. Per la seva part, el president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, va destacar que la Fira Marítima és “un model d’èxit de la col·laboració públic – privat” i va destacar que enguany s’ha decidit sumar més enllà amb la incorporació de l’Acpet en l’organització així com la implicació de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Vallverdú també va explicar que aquest proper setembre s’iniciaran les obres de reforma de les instal·lacions del Club Nàutic, que suposaran una inversió de vuit milions d’euros.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fe servir tags html i atributs

*

Ana López © 2019. | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies

loading